Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Hagle // Terminalen

http://terminalenbyscene.no
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
Keiser Wilhelms gate 6, Ålesund, Norge
Date Saturday 12. March 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Hagle kommer til Terminalen lørdag 12. mars.

Country-rap bandet Hagle kom som et skudd ut av Indre Østfold på tampen av 2020 og fortsetter signingsferden igjennom Norge i 2021.

Med 50 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspilninger på radio er det nesten umulig å ikke legge merke
Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Låtene handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp. Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify . De første låtene ble plukket opp av NRK- serien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart kl: 21:00
ID: 18

Hagle kommer til Terminalen lørdag 12. mars.

Country-rap bandet Hagle kom som et skudd ut av Indre Østfold på tampen av 2020 og fortsetter signingsferden igjennom Norge i 2021.

Med 50 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet...

Ticket name Choose amount
Hagle // Terminalen 350,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve