TROLL I ESKE

Cinemateket USF
23. mai-14. juni 2017
Dørene åpner kl 17:30
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15278

TIR 23. MAI KL. 18.00
ONS 14. JUN KL. 18.00

Tittel, regi, land og årstall: overraskelse!

Overraskelsesfilm er (noen ganger) gøy! Vi fortsetter med våre regelmessige «troll i eske»-visninger, og håper at du vil kaste deg på! Trollet i esken er en rykende fersk kinofilm som om noen dager, uker eller måneder vil få kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner. En god gammeldags blind date, med andre ord.

Et utvalg av filmer som tidligere har blitt vist på Troll i eske: The Revenant, Virgin Mountain som senere vant Nordisk råds filmpris, Disneys Zootropolis, den norske Grand Hotel, Michael Moores Where to Invade Next, og i det siste den prisbelønte La La Land, Ben Wheatleys Free Fire og Mike Mills’ 20th Century Women.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
TROLL I ESKE 14. JUNI KL. 18.00 kr80,-
TROLL I ESKE 23. MAI KL. 18.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk