Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Du og jeg og vi 2-3-4

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte AS
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date Saturday 19. March 2022
Open from 12:00 to 16:30
Show starts 13:00

Familieforestilling!

Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

I 2017 slapp de albumet Krokodille i Baksetet, og der vi blant annet fikk møte Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang.
Våren 2021 slapp de sitt andre album, Balkongfest.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).

Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludvigsens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”
Embret Rognerød, Periskop

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi
2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.”
Tor Hammerø


Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:
Ellen Brekken
vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg
vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset
vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin

Familieforestilling!

Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!)...

Ticket name Choose amount
Du og jeg og vi 2-3-4 (16-23 år) 0,00 NOK
-
0
+
Du og jeg og vi 2-3-4 (familie) 250,00 NOK
-
0
+
Du og jeg og vi 2-3-4 100,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve