SAMFUNNETS STEBARN

Cinemateket USF
11-14. mai 2017
Dørene åpner kl 19:45
Dørene stenger kl 19:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15281

TOR 11. MAI KL. 20.00
SØN 14. MAI KL. 19.00

Los olvidados. Regi: Luis Buñuel. Mexico 1950. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Spansk tale, norske undertekster. 35mm,
1 t 28 min.

Samfunnets stebarn er en sterk og dokumentarisk film om Mexicos glemte gatebarn. Buñuel gjorde et grundig forarbeid før innspillingen, med feltstudier i slummen. Han gjennomgikk journaler og materiale fra forbedringsanstalter. Filmen har imidlertid et videre perspektiv enn det rent dokumentariske.

Filmen er sammen med Fritz Langs Metropolis (1927) den eneste filmen som er funnet verdig en plass på UNESCOs «Memory of the World Programme» for bekjempelse av kollektivt hukommelsestap. Målsetningen er at filmenes budskap skal spre seg til nye generasjoner. Filmen gav også Buñuel prisen for beste regi ved filmfestivalen i Cannes, og gjorde at han igjen kvalifiserte til en plass på listen over filmverdenens mest respekterte provokatører.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
SAMFUNNETS STEBARN 11. MAI KL. 20.00 kr80,-
SAMFUNNETS STEBARN 14. MAI KL. 19.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk