I CALLED HIM MORGAN

Cinemateket USF
30. mai 2017
Dørene åpner kl 18:15
Dørene stenger kl 18:30
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15300

TIR 30. MAI KL. 18.30

I Called Him Morgan. Regi: Kasper Collin. Sverige/USA 2016. Utleie: NonStop Entertainment. Engelsk tale, svenske undertekster. DCP, 1 t 32 min.

En snøfylt natt i februar 1972, under en konsert på en klubb i New York City, ble den anerkjente jazzmusikeren Lee Morgan skutt og drept av sin egen kone Helen. Drapet gikk som en sjokkbølge gjennom jazzmiljøet, og minnet om hendelsen hjemsøker fortsatt de som kjente ekteparet. Denne kinodokumentaren av den svenske filmskaperen Kasper Collin er et kjærlighetsbrev til to unike personligheter og musikken som førte dem sammen. En film om kjærlighet, jazz og Amerika.

I CALLED HIM MORGAN vises som et samarbeid mellom Cinemateket i Bergen og Nattjazz.

Gratis inngang for de med Nattjazz-dagspass for 30. mai.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
I CALLED HIM MORGAN 30. MAI KL. 18.30 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk