1984

Cinemateket USF
07-11. juni 2017
Dørene åpner kl 17:45
Dørene stenger kl 17:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15306

ONS 7. JUNI KL. 18.00
SØN 11. JUNI KL. 17.00

1984. Regi: Michael Radford. Storbritannia 1984. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 50 min.

I et totalitært, fremtidig overvåkningssamfunn strever en mann med sine menneskelige behov. Filmen er basert på George Orwells dystopiske fremtidsroman “1984” som ble skrevet i 1949. Winston (John Hurt) er ikke den mønsterborgeren man skulle tro. I et samfunn hvor selv barn tyster på sine foreldre for mistenkelig oppførsel, gjør han strengt forbudte ting som å føre dagbok og å ha et romantisk forhold til en kvinne. Etter hvert blir da også Storebrors øyne rettet mot Winston, og han blir ført til Kjærlighetsministeriet for hjernevasking.

Regissør Michael Radford skaper et univers så klinisk rent for menneskelige følelser og varme at man som tilskuer ikke kan unngå å få frysninger på ryggen. Filmatiseringen ble en svært vellykket adapsjon av boka, og holder seg tro mot originalen.

Etter filmen blir det foredrag og diskusjon rundt tema sett i lys av dagens politiske verdensbilde. Vi oppdaterer nettside og facebook med mer informajon i forkant av arrangementet.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
1984 11. JUNI KL. 17.00 kr80,-
1984 7. JUNI KL. 18.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk