BEING THERE

Cinemateket USF
11-14. juni 2017
Dørene åpner kl 18:45
Dørene stenger kl 20:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15298

SØN 11. JUNI KL. 19.00
ONS 14. JUNI KL. 20.00

Being There. Regi: Hal Ashby. USA/Storbritannia/Vest-Tyskland/Japan 1979. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 2 t 10 min.

Gartneren Chance (Peter Sellers) er analfabet og har hele livet bodd isolert. Bortsett fra turene ut i hagen beveger han seg ikke utenfor døren. Det meste han vet om verden er det han ser på tv. Da den eldre mannen han steller for dør, blir Chance kastet ut av huset. Tilfeldigheter fører ham hjem til en høytstående politiker. Chances enkle utsagn, som stort sett består av tips om hagestell, blir feiltolket som dyp visdom, og snart beveger den naive mannen seg svært høyt opp i maktens korridorer.

Filmen er en bauta i både regissør Hal Ashby og Peter Sellers’ liv. Det er en stillferdig og rørende satire med mange lag. Satirisk film er ofte dårlig fordi satiren er breial og åpenbar. Being There er det motsatte.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
BEING THERE 14. JUNI KL. 20.00 kr80,-
BEING THERE 11. JUNI KL. 19.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk