FEMALE PRISONER #701: JAILHOUSE 41

Cinemateket USF
25-29. juni 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15299

SØN 25. JUNI KL. 19.15
TOR 29. JUNI KL. 18.00

Female Prisoner #701: Jailhouse 41. Regi: Shunya Ito. Japan 2006. Japansk tale, engelske undertekster. Digital kopi, 1 t 30 min.

år favorittinnsatt er tilbake! Forrige måned viste vi Female Prisoner #701: Scorpion – et høydepunkt fra I BURET, vår fengselsfilmserie i april. Vi har bestemt oss for å la kultklassikerene strømme på og følger opp med Female Prisoner #701: Jailhouse 41!

I den andre filmen fra serien av kvinnelige fengselsfilmer, adaptert fra en voldelig japansk manga av Toru Shinohara, møter vi den kompromissløse og hevngjerrige Matsu – som går under kallenavnet Scorpion blant sine felles innsatte – spilt av ultrakule Meiko Kaji (Lady Snowblood, Stray Cat Rock). Jailhouse 41 åpner med Matsu liggende på gulvet i en dunkel fengselscelle. De få gangene hun hentes ut av sitt isolat er det for å bli spylt ned, banket og verbalt misbrukt. Men Matsu lar seg ikke knekke, og etter å ha rømt med seks andre kvinnelige innsatte leder hun dem i en voldelig hevnaksjon mot alle mennene som forgrep seg på henne. F*ckyeah!

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
FEMALE PRISONER #701: JAILHOUSE 41 29. JUNI KL.18.00 kr80,-
FEMALE PRISONER #701: JAILHOUSE 41 25. JUNI KL.19.15 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk