DØDEN I VENEDIG

Cinemateket USF
20-22. juni 2017
Dørene åpner kl 20:30
Dørene stenger kl 20:30
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15338

TIR 20. JUN KL. 20.45
TOR 22. JUN KL. 20.30

Morte a Venezia. Regi: Luchino Visconti. Italia/Frankrike 1971. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Fransk tale, norske undertekster. 35mm, 2 t 10 min.

Luchino Visconti (1906-1976) var en uhyre kompleks mann – en slags marxistisk adelsmann. Døden i Venedig var hans ut-av-skapet-film – i widescreen, farger og fotografert i kanskje sivilisasjonens mest spektakulære beliggenhet. I kulminasjonen av en karriere med overdådige filmer som Senso og The Leopard, forvandlet Visconti Thomas Manns klassiske roman til «et mesterverk av makt og skjønnhet» (William Wolf, Cue). Som filmens hovedkarakter Aschenbach er Visconti en besatt artist: hans filmer er fulle av humor, historiske detaljer og sydende følelser under rolige overflater.

Luchino Visconti og Døden i Venedig vant spesialprisen i anledning filmfestivalen i Cannes’ 25-års jubileum. Med en fest av et lydspor bestående av Gustav Mahlers musikk, og en briljant forestilling av Dirk Bogarde, er Døden i Venedig Visconti på sitt beste.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
DØDEN I VENEDIG 22. JUN KL. 20.30 kr80,-
DØDEN I VENEDIG 20. JUN KL. 20.45 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk