KOLYA

Cinemateket USF
27-28. juni 2017
Dørene åpner kl 19:45
Dørene stenger kl 18:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15350

TIR 27. JUN KL. 20.00
ONS 28. JUN KL. 18.00

Kolya. Regi: Jan Sverák. Tsjekkia, Storbritannia, Frankrike, 2006.Utleie: Nasjonalbiblioteket. Tsjekkisk tale, norske undertekster. 35mm, 1 t 45 min.

Franta Louka er en aldrende, avdanket cellist som har mistet jobben i det statlige orkesteret. Nå må han livnære seg ved å spille i begravelser, og han er desperat etter å tjene penger. Når han får sjansen til å tjene en god slump med penger på å gifte seg med en yngre russisk kvinne – som trenger tsjekkiske papirer – griper han den. Konsekvensene av denne beslutningen blir at kvinnen lar ham i stikken, og hvor det eneste han tjener på «handelen» er kvinnens eneste sønn, Kolya. De to har i begynnelsen ikke mye til overs for hverandre, men etter hvert vokser forholdet deres. Dette er historien om deres liv.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
KOLYA 28. JUN KL. 18.00 kr80,-
KOLYA 27. JUN KL. 20.00 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk