MALCOLM X

Cinemateket USF
18-21. juni 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 17:30
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15349

SØN 18. JUN KL. 19.15
ONS 21. JUN KL. 17.30

Malcolm X. Regi: Spike Lee. USA 1992. Utleie: Nasjonalbiblioteket. Engelsk tale, norske undertekster. 35mm, 3 t 22 min.

Spike Lee har hatt flere ambisiøse drømmeprosjekt (biografier av baseballegenden Jackie Robinson og funkmesteren James Brown), men det som til slutt ble realisert, filmen som ble til på et høydepunkt i hans karriere, var Malcom X. Et episk verk gjort i ekte Spike Lee-stil! Over sin tre og en halv times spilletid forteller Malcom X den fantastiske historien til en av de store amerikanske skikkelsene, og hører til blant de sjeldne biografiske filmene som ikke bare lærer oss helten å kjenne, men også lar oss se han forandre seg. Utfordrende, rørende og kompromissløs, glemmer filmen aldri å være fantastisk underholdende, full av Lee sin mesterlige scenografi, spesielt den storslåtte scenen hvor Malcom leder sine følgere i en fryktingytende og fengslende marsj mot et sykehus!

At Spike Lee aldri igjen fikk et prosjekt på tilsvarende budsjett og skala er en skam, noe Malcom X er et levende eksempel på.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
MALCOLM X 21. JUN KL. 17.30 kr80,-
MALCOLM X 18. JUN KL. 19.15 kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk