NewGen Kids kurset (Nivå 1: logisk tenkning og algoritmer)

Tøyen Startup Village - Workbar
24. June 2017
Doors open at 09:30
Doors closes at 14:00
Event starts at 10:00
http://mattekrets.no/newgenkids/

This event has concluded already.

NewGen Kids er et nivådelt helgekurs som har som mål å inspirere barn til å bli skapere og utvikle deres digitale kompetanser.
Våre elever får et forsprang i kritisk og kreativ tenkning samtidig som de får bedre selvtillit. Vi løser spennende utfordringer og lærer digitale ferdigheter gjennom aktiv bruk av teknologier. Vi koder roboter til å bli våre kjæledyr og styrer datamaskiner ved bruk av frukt og grønnsaker. Vi sitter aldri stille, men bruker kroppene våre sammen med hjernen til å komme på gode løsninger. Vi eksperimenterer og lager prototyper.
På hvert nivå har vi fokus på ett tema som vi øver på gjennom morsomme aktiviteter, konkurranser og spill. Hver økt varer i 4 timer inkl. en matpause.

Nivå 1: logisk tenkning og algoritmer

Elever får innføring i hva det betyr å tenke logisk. Vi løser mysterier, bygger store konstrukjoner og argumenterer for våre valg. Vi lærer også om algoritmer og tar dem i bruk gjennom aktiviteter som feks. å lage kjedereaksjoner. Logisk tenkning hjelper å strukturere tanker og er noe elever kan dra nytte av i all læring, uansett faget.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve