Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
AUDUN ELLINGSEN

Huskonsert med Siril Malmedal Hauge & Jacob Young

https://www.facebook.com/huskonserterbraanaasen/
Organizer AUDUN ELLINGSEN
Venue Huskonserter på Brånåsen
Bergliveien 5, Skedsmokorset, Norge
Date Friday 11. February 2022
Open from 19:30
Show starts 20:00

Velkommen til første konsert i serien av huskonserter på Brånåsen! 11. februar er vi så heldig å få besøk av den flotte duoen Siril Malmedal Hauge & Jakob Young.

I 2016 møttes gitarist Jacob Young og vokalist Siril Malmedal Hauge under en plateinnspilling, og det var starten på noe som kom til å bli et nydelig samarbeid. I 2018 gav duoen ut debutalbumet "Last Things" som ble møtt med overveldende gode anmeldelser og respons fra et samlet pressekorps i inn- og utland. Det har blitt omtalt som et av årets høydepunkter i anerkjente jazzmagasiner som JazzJournal (UK) og AllAboutJazz (NYC). Albumet vant "Silver Award Prize" i det japanske Jazz Critique Magazine for beste Jazz Vocal Album i 2018, og ble i 2019 nominert til IMA i New York City i samme kategori.

Duoen kom i 2020 ut med nytt kritikerrost album, “Chasing Sunsets”, som m.a. ble løftet fram på lista til Disk Union (Japan) for “best records 2020”. Repertoaret består av jazzstandarder, popklassikere og egenkomponert materiale, fremført på nedtonet vis av Malmedal Hauges vokal og Youngs gitar.

Smittevernet blir godt ivaretatt med faste tilviste sitteplasser med en meter avstand. Pr i dag er det påbud om bruk av munnbind på arrangenter. Billetter må kjøpes på forhånd og vi legger ut 20 billetter, så her er det førstemann til mølla.

Konserten er støtta av Norsk kulturråd, Lillestrøm kommune og Norsk jazzforum.

Links to artist

Velkommen til første konsert i serien av huskonserter på Brånåsen! 11. februar er vi så heldig å få besøk av den flotte duoen Siril Malmedal Hauge & Jakob Young.

I 2016 møttes gitarist Jacob Young og vokalist Siril Malmedal Hauge under en...

Ticket name Choose amount
Billett 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve