Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Wayoh // T2

http://t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
Tollbugata 2, Ålesund, Norge
Date Saturday 19. February 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Wayoh kommer til T2 19. februar.

Wayoh er Cathrine Eidskrem, Tanja Kristine Holen og Terje Nodland

En sommerkveld i 2019 satte de seg ned og lagde sin første låt sammen, og følte at de ble vitne til noe helt spesielt. De opplevde at de mistet tid og sted; harmonier, bilder, tekster og melodier nærmest kom til dem, uten at de trengte å tenke det fram. De forsto fort at de hadde ulike styrker, og denne magiske kvelden ble starten på et unikt kreativt samarbeid.

Trioen ble rett og slett litt satt ut av at de tre var kommet til det samme nabolaget på Hollingen utenfor Molde, og bestemte seg raskt for å satse på musikken. Wayoh leker med ulike sjangre, følger få regler, og har en drivkraft som er få mennesker forunt.

Tostemt sang og rike gitarharmonier er kjennetegnet deres, sammen med sjangerlekenheten. Tekstene er meningsfulle og understrekes av klangbildet i låtene.

Wayoh - We tell stories.

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Wayoh kommer til T2 19. februar.

Wayoh er Cathrine Eidskrem, Tanja Kristine Holen og Terje Nodland

En sommerkveld i 2019 satte de seg ned og lagde sin første låt sammen, og følte at de ble vitne til noe helt spesielt. De opplevde at de mistet...

Ticket name Choose amount
Wayoh // T2 199,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve