Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Blæst

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 27. October 2022
Open from 19:30
Show starts 20:00

Glæd dig til at opleve et af Danmarks mest lovende live-bands Blæst på Studenterhuset!

- ——————————————––––
- Døre: 19.30
- Koncertstart: 20.00
- Entré: 150,00 kr. (inkl. gebyr)
- ——————————————––––

Blæst var et af de mest travle live-bands sidste år trods de svære omstændigheder. Som om historien om Blæsts festlige koncerter var løbet dem i forvejen, mødte de fire unge musikere fulde huse over hele landet, kun på baggrund af deres EP udgivelse ‘Vindstille' fra året før.
Kort tid efter brød de gennem radio-lydmuren med sangen ‘Ego’. Nu går Danmarks måske mest lovende live-band på landevejen med den ambitiøse og omfattende Stiv Kuling Tour.

Blæst udgav i februar deres nye single ’Juice’. En single, der udkommer efter bandets seneste single ’Ego’, der har været blandt de mest spillede sange på de danske radiostationer og blev Ugens Uundgåelige på P3. ‘Juice’ røg da også direkte i rotation på både P3 & P4 ligesom forgængeren, og ind på toppen af P3 Listen.

Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Blæst er indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter. Der gemmer sig historier om farverige partycrashers på Roskilde festival, tungsind og festromancer, og de simple, ungdommelige tekster bliver leveret af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og stærke melodier, leder tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner.

Glæd dig til at opleve et af Danmarks mest lovende live-bands Blæst på Studenterhuset!

- ——————————————––––
- Døre: 19.30
- Koncertstart: 20.00
- Entré: 150,00 kr. (inkl. gebyr)
-...

Blæst
-
0
+
150,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve