Roots On The Roof

På taket til Norsk Yrkesdykkerskole i Fagerstrand, Nesodden
24. June 2017
Doors open at 13:00
Doors closes at 20:00

Vi gjentar suksessen og inviterer til "Roots On The Roof" med groovy blues og bluesrock på den unike takterrassen til Norsk Yrkesdykkerskole i Fagerstrand, syd på Nesodden. NYD ligger ved Fagerstrand brygge.

Denne fantastiske takterrassen har en helt unik beliggenhet ved kaia til Norsk Yrkesdykkerskole og er indre Oslofjords flotteste takterrasse på ca 300 kvm. Det er også et basseng på taket til bruk for godværssdager.

Artister
Håkon Høye & The Honey Tones
Håkon Høye foruten å være gitarist i Billy T Band (2 spellemannspriser blues) også fronter sitt eget eminente band kjent under Hakon Høye & the Honey Tones- som utforsker blues, r&b, swamp rock & latin grooves.
Les mer om Håkon Høye
http://www.hakonhoye/ com/

Big Spenders
Dagens Big Spenders-besetning har gått tilbake til rock’n’roll/ rhythm & blues-røttene og leverer både egne og andres klassikere i en ”no nonsense”-innpakning med høy trivselsfaktor. Disse voksne herrene med en samlet fartstid i bransjen på godt over 150 år skulle være en solid garanti for en trivelig musikalsk aften – fri for dypsindig og angstfylt melankoli, men som til gjengjeld røsker desto mer…

Opprinnelig startet som sjumannsbandet Eriksens Artilleri i 1982, senere krympet til kvartetten Eriksens Kanon med Jørn Kalvik, Per Eriksen, Terje Brendsrød og Per Fr. Kjølner som medlemmer. Skiftet i 1987 navn til Big Spenders og ga ut to album i henholdsvis 1987 og 1988, det siste med Håvard Hervik som vokalist. Senere kom Rune Eriksen inn på trommer og keyboardist Tormod Martinsen ble femte medlem. Et tredje album ble utgitt i 1997, men bandet tok pause som liveband fra 1992 til 2011, da det gjenoppsto med Jørn Kalvik, Halvard Olsen, Håkon Hansen og Per Fr. Kjølner.

Vokalist Jørn Kalvik er også frontfigur i Moms som var husbandet til legendariske Smuget i en årrekke.
Dette blir trøkk....

Mer info
Se Big Spenders sin Facebook side

Servering
Skippy restaurant står for servering av drikke øl/vin/mineralvann. (betalingsterminal)


Med forbehold om endringer
Vi åpner dørene kl. 13:00 og første band går på ca kl.15-15:30 og gjør 1 langt sett og er ferdig. Neste band går på ca: kl. 17:30: og er ferdige ca kl. 19:00-19:30. Taket holder åpent til kl. 20:00.

Kjøpte billetter i forkant returneres ikke. Blir arrangementet avlyst p.g.a uvær, ullykke eller annet returnernes billetter. Mrk billettavgiften på 4 % til Tikkio bli i så tilfelle ikke refundert.

Transport (Nesodden og Oslo)
Det går busser og båt hver halvtime fra Aker Brygge som koordinerer. Gå av på Skogheim i Fagerstrand og følg skilt til Skippy og Fagerstrand Brygge.

Det går også hurtigbåt fra Aker Brygge til Son som stanser i Fagerstrand se ruter.no

Båten inn til Oslo går fra Fagerstrand brygge og inn til Oslo kl. 18:15.

Det går busser hver time til og fra Nesoddtangen-Fagerstrand som koordinerer med båt til Oslo.
Annet:

Er været bra kan det bli mulighet for å ta seg en dukkert i bassenget.

Aldersgrense:
Åpent for barn under 18 i følge med foreldre. Barn under 16 får gratis adgang i følge med foreldre.

Informasjon kommer om det oppstår endringer. Det taes også forbehold om godkjenninger fra offentlige myndigheter som kommune, politi og brannvesen.

Arrangør: Norwave Concerts (ThrillOut AS) i samarbeid med NYD - Norges Yrkesdykkerskole i Fagerstrand og Skippys Restaurant.

This event has concluded already.