Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GEIRANGER HOTELLDRIFT AS

Takkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen Orchestra

Organizer GEIRANGER HOTELLDRIFT AS
Venue Havila Hotel Geiranger - taket
Geirangervegen 22, 6216 Geiranger
Date 11. June 2022
Show starts 21:00
Age limit 18

For første gang siden 80-tallet blir det tak konsert på Hotel Geiranger, og vi smeller til med denne fantastiske artisten.

Vi ønsker Hilde Louise Asbjørnsen Orchestra med blåsere velkommen til vår første konsert på taket. Med en fantastisk kulisse for en konsert med et fyrverkeri av en dame, er vi klar for å skape minner.

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærlighet og humor, både med egne og andres låter. Det ferskeste albumet Red Lips, Knuckles and Bones (2018) fikk terningkast 5 av Dagbladets Øyvind Rønning og ble omtalt som «Elegant, sensuell og smektende popjazz».

For første gang siden 80-tallet blir det tak konsert på Hotel Geiranger, og vi smeller til med denne fantastiske artisten.

Vi ønsker Hilde Louise Asbjørnsen Orchestra med blåsere velkommen til vår første konsert på taket. Med en fantastisk kulisse for en...

Ticket name Choose amount
Hilde Louise Asbjørnsen Orchestra 495,00 NOK
-
0
+
Hilde Louise Asbjørnsen konsertpakke med overnatting (inkl 2 konsertbilletter) 2.990,00 NOK
-
0
+
Hilde Louise Asbjørnsen konsertpakke med overnatting i fjordutsikt dobbeltrom (inkl 2 konsertbillett 3.490,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve