Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Von August // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Sjøgata 18, Bodø, Norge
Date 2. June 2022
Open from 20:00 to 23:59
Show starts 21:30
Age limit 18

Von August er en trio som plasserer seg i en verden mellom pop, samtidsmusikk og elektronika. Med tekster som omhandler kjærlighet, ensomhet og vennskap, har de et ungdommelig, men likevel modent perspektiv på det moderne liv. Gjennom særegent bruk av metaforer og en intuitiv forståelse av uklarhetene som følger med det å være ung i det 21. århundre, kryper Von August under huden til lytterne. Med inspirasjon fra artister som FKA twigs, James Blake og Floating Points, skaper Von August sjangeroverskridende musikk. Elementer av pop kombineres med eksperimentell elektronika, resultatet er brede teksturer som utfolder seg rundt en kompleks emosjonell kjerne. Von August drar lytteren inn i sitt eget alternative, muligens utopiske, lydunivers.

Trioen bestående av musikerne Live Schau, Klara Lucie Østrem Ossum og Simon Nenseter Nome, har jobbet med materiale siden oppstarten deres i 2019 og slapp i 2021 debutalbumet sitt, titulert ‘Blåøyd’.

I 2022 har Von August flere planlagt flere utgivelser og ser frem til konserter med både gammelt, nytt og spennende låtmateriale!

Links to artist

Von August er en trio som plasserer seg i en verden mellom pop, samtidsmusikk og elektronika. Med tekster som omhandler kjærlighet, ensomhet og vennskap, har de et ungdommelig, men likevel modent perspektiv på det moderne liv. Gjennom særegent bruk av metaforer og en intuitiv...

Ticket name Choose amount
Halv ti på torsdag 100,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve