Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Krimpodden // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 8. October 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Bli med når Krimpodden går live på Terminalen lørdag 8. oktober, og ser nærmere på det som vil bli årets mest omtalte krimsaker.

Hver torsdag tar Krimpodden i VG lytteren tettere på norsk krim. Programleder Tor-Erling Thømt-Ruud og kommentator Øystein Milli følger de største, norske kriminalsakene for å gi lytterne en bedre forståelse for de ubesvarte spørsmålene, politiets arbeid og hvor konfliktene står.
Her blir det også mulighet til å stille spørsmål hvis man lurer på noe om sakene som det snakkes om.

Øystein har jobbet i VG siden 2001, først som krimreporter og så som krimkommentator. Han har fulgt alle de store sakene; Orderud, Baneheia, Tengs, Knutby, Nokas, Lommemannen, Jensen, 22. juli, Øygard, Madsen, Lørenskog og Bertheussen – for å nevne noen.

I 2020 ga han sammen med Olav Næss ut den kritikerroste boken “Orderud. Avhørene. Løgnene. De nye sporene” Der presenterte forfatterne en helt ny løsning den på den såkalte 180-gåten. Foruten å dele sine analyser av de store kriminalsakene med VGs lyttere, lesere og brukere, er Milli en mye brukt ekspert i andre medier.

Tor-Erling er programleder i Krimpodden. Siden 2008 har han jobbet i VG blant annet som krimreporter. Thømt Ruud står bak podkast-suksessene Uløst 1 og 2 om drapet på Birgitte Tengs og forsvinningen av Therese Johannessen. I VG har han dekket mange av de store sakene som Bolivia-saken, Orderud, Tengs, Øygard, gjengkriminalitet, narkotika og drap. Tor-Erling elsker å intervjue alle slags mennesker og bruker tid på å finne den gode kjemien og forberede de gode samtalene. Målet må være å finne gullet i alle, for absolutt alle har interessante historier å fortelle.

Dørene åpner: 20:00
Arrangementsstart: 21:00
ID: 18

Bli med når Krimpodden går live på Terminalen lørdag 8. oktober, og ser nærmere på det som vil bli årets mest omtalte krimsaker.

Hver torsdag tar Krimpodden i VG lytteren tettere på norsk krim. Programleder Tor-Erling Thømt-Ruud og kommentator Øystein...

Tickets
Ticket name Choose amount
Krimpodden // Terminalen 299,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve