Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GREVE KOMMUNE

Børnenes Fort - Det Store Mysterie

Organizer GREVE KOMMUNE
Venue Mosede Fort
Mosede Strandvej 87a, Greve, Danmark
Date 1. August 2022
Show starts 10:00
Age limit 8

En mystisk skurk har stjålet de tophemmelige planer, der skal sikre Danmark mod angreb under 1. Verdenskrig. Hvem finder skurken, før det er for sent?

Hjernecellerne kommer på overarbejde, når I sammen skal udforske fortets mange kringelkroge, løse gåder og forhøre de mystiske personer, der denne dag befinder sig i de dunkle kasematter på Mosede Fort.

Er kokkepigen mon så uskyldig, som hun ser ud? Har den godmodige fortchef rent mel i posen? Pønser den stenrige gullaschbaron på noget? Og hvorfor i alverden befinder udenrigsministeren sig på fortet denne dag?

Kun én ting er sikkert: skurken er på fri fod, og det er jeres opgave at finde den skyldige, inden det er for sent. Det gælder Danmarks sikkerhed!

PRAKTISK INFORMATION
- Mandag den 1. august kl. 10-16
- For børn i alderen 8-12 år.
- Vi skal både være ude og inde - også selvom det regner - så husk praktisk tøj, en god madpakke, drikkedunk og evt. solcreme.

En mystisk skurk har stjålet de tophemmelige planer, der skal sikre Danmark mod angreb under 1. Verdenskrig. Hvem finder skurken, før det er for sent?

Hjernecellerne kommer på overarbejde, når I sammen skal udforske fortets mange kringelkroge, løse gåder og...

Tickets
Ticket name Choose amount
Børnebillet 50,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve