Numa Edema // Vaktbua

Vaktbua - Odderøya
23. June 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 21:00

Dette blir et av sommerens høydepunkter!!

Stemmen, rytmen og soulen til Numa er noe av det beste vi har sett - sammen med sin fantastiske gitarist leverer de lyden og trøkket tilsvarende et helt band !!

I slutten av juli reiser Numa til USA, hvor han reiser sammen med Judy Collins og Stephen Stills.

Nylig signerte han en internasjonal management avtale med Eyvind Brydøy i ArtistVision, som tidligere bl.a. har hatt stor Europa-suksess med Kaizers Orchestra.

Den norske artisten Numa Edema gikk med sin debutsingel «Delta Man» rett inn på A-listen hos NRK P1. Tidligere i år slapp han sitt første album «The Hourglass», som han lanserte med opptreden og intervju hos NRK Lindmo. I oktober deltok Numa på NRK TV-Aksjonen.

Da vi sommeren 2015 presenterte Numa for første gang var det mange som lot seg imponere. Den Oslo-baserte artisten ble raskt tatt inn i varmen hos publikum, og han ble intervjuet av en rekke medier og radiostasjoner. Senere ble han booket til å holde privat konsert for vinnerne av Nobel Peace Prize, og han spilte også under den direktesendte medaljeseremonien under Ski VM på Universitetsplassen foran 30.000 publikummere. Numas debutsingel «Delta Man» ble også utgitt i en remixet versjon gjort av Trond Bersu i det populære bandet Highasakite.

This event has concluded already.