Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

SHOWCASE // Filuka x Tiger Moth x Ludwig og Simon x Sons Of The Dragon

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 26. August 2022
Open from 20:00 to 02:00

D. 26 august får vi fire upcoming artister i det danske vækstlag på besøg.
De har hver især en meget forskellig vibe og spænder vidt lige fra hiphop til indierock til neosoul, men de repræsenterer hver især noget forskelligt og nyt i det danske vækstlag.

Filuka:
Bag 'Filuka' finder man en ung sanger, rapper og tekstforfatter- nogen ville måske endda kalde hende en 'ordekvilibrist'. Filukas musikalske udtryk har rødder i både poesi, aktivisme og ordnørderi. Med en forkærlighed for melodisk soul og tunge beats, bevæger hun sig kontrastfyldt fra bløde toner til oldschool hiphop, alt imens hun overmaler lærredet med rim og krøllede remser, og stædigt tager plads som en af den nye generations kulturbærere i undergrundshiphoppens verden. Efter flere år i Københavns undergrundsmiljø, hvor hun har leget med mange forskellige konstellationer, – heriblandt både hiphop-grupper, samt soul- og jazzbands, – valgte hun at starte en solokarriere i 2017. Hun bevæger sig primært rundt indenfor genrene soul og hiphop, og skriver sange både på dansk og engelsk.

www.facebook.com/itsfiluka/
open.spotify.com/artist/7Gko4iKkhjWUiM5Mnwi5QI?si=xUb6uWAjQFKQK2Or9KclQQ

Tiger Moth:
Duoen TIGER MOTH præsenterer et univers der blander R&B og Soul klange med bløde, poppede synth beats. Duoen består af Sigrid- og Katinka Moth-Poulsen, der med deres lyriske komposition indkapsler alle de glæder, sorger, og mysterier der følger med at være ung i København. Sangene bæres af klare men rolige vokaler, som understøttes af rytmiske keys, der triller en tilbage til en afslappet sommer stemning. Den helt bogstavelige livstids erfaring med, at spille sammen, bliver hurtigt tydeligt i de to søstres musik. De står sikkert og urokkeligt side om side, og fremfører med glæde og overskud, det instinktive sammenspil de har.

www.facebook.com/tigermoth.official/
open.spotify.com/artist/6vZevIZOaPj9W9N12ZiiyW?si=ZfZyrsWJTaGf75zZMTULag

Ludwig og Simon:
Ludwig og Simon er en dansk popduo sammensat af to gymnasiekammerater. Vores musik bærer præg af vores fælles musikalske ophav, der spænder sig over en myriade af genrer fra 80´er pop til rock, trap, trappop, R&B mm. Vi lader os ikke begrænse af hitskabeloner og klassiske dogmer og bestræber os på at lave præcis dén musik vi føler for i øjeblikket. Mantraet har fra starten af været: “vores øjebliksbillede lige nu - lige hér” og det lyriske tekst univers behandler derfor også oplevelsen af at være ung i danmark i 2022 med alt, hvad det indebærer. Vi er hverken affekterede eller snobbede og tror på at portrættere en verden, som vores lyttere kan identificere sig med, derfor omhandler tekstuniverset ikke dameregn, guldkæder og store biler. Vi tror på at bekræfte mennsker i at deres liv har værdi og er tilstrækkeligt ligegyldigt, hvilken baggrund eller forudsætning, man har. Komik og selvironi fylder meget for os som mennesker, derfor bruges det også tungt som værktøj i lyrikken for at bespotte og forstærke den verden vi lever i. Med over 50.000+ streams fordelt over diverse streamingtjenester er vi igang med at opbygge et brand, som promoverer lige netop disse værdier - og noget tyder på, at folk er enige. Vi elsker at lave musik folk kan danse til, vi elsker hits, vi elsker buldrende 808s, store synths og hårde trommer. Vi er kommet langt som uafhængige kunstnere, men vil gerne meget længere ud, så positiviteten, håndværket og glæden atter kan regere i Danmark.

www.facebook.com/ludwigogsimon/
open.spotify.com/artist/4xi6hUJZpihTUKOuQ5GovS?si=3xadaSBkQs2gTsamWtRthg

Sons of the Dragon:
Sons of the Dragon er en nyere dansk trio, der består af de to sjællandske fyre Kasper Krabbe Jensen på sang og guitar og Villads Keller på trommer, samt fynboen Sebastian Kirkgaard Nielsen, der svinger bassen. Musikken er et misk-mask af alternativ pop og rock, der både er nyskabende og fører tilbage til musikkens tidligere tider. Med både fysiske trommer, guitar og bas holdes de traditionelle instrumenter i live, samtidigt med at de blandes med moderne effekter og synth. Navnet er en Tintin-reference, der stammer fra “Den Blå Lotus”, hvor gruppen “Sons of the Dragon” står for det gode og bekæmper det onde. Dette broderskab afspejles i trioen, der udover at skabe ny musik sammen, i det store og hele bare er en tæt forankret vennegruppe, der i sin tid mødtes på Ollerup Efterskole og som dengang og nu samles om musikken og det fantastiske. Bandet er signet hos Target Group og kommer med album i indeværende år.

www.facebook.com/sonsofthedragon123/
open.spotify.com/artist/7KX1axVvBB8CaIyqHxFc45?si=woBe7NWxR-mjSS5Vxf4TRg
---------------------------------
Entré: 100 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 120 kr i døren!

Links to artist

D. 26 august får vi fire upcoming artister i det danske vækstlag på besøg.
De har hver især en meget forskellig vibe og spænder vidt lige fra hiphop til indierock til neosoul, men de repræsenterer hver især noget forskelligt og nyt i det danske vækstlag.
...

Tickets
Ticket name Choose amount
SHOWCASE // Filuka x Tiger Moth x Ludwig og Simon x Sons Of The Dragon 100,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve