Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Fortunate Sons på Onkel Thor // VESTFOSSEN MARKEN 2022

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 27. August 2022
Open from 20:30 to 03:30
Age limit 21

Fortunate Sons har virkelig etablert seg som et av de største lokale bandene vi har i nærområdet og det er stort for oss å kunne presentere dem som headliner på lørdagen under Vestfossen Marken! Det er mange år siden de var hos oss sist og det blir stor stat å kunne ta dem imot på nytt! Finn fram ruteskjorta og bli med på allsangen!

Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary var Creedence Clearwater Revival en hitmaskin av de sjeldne, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess enn Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes storhetstid, henter Fortunate Sons fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna! Men en arbeidsmoral som få andre, og et arsenal av ruteskjorter, sprer de de Creedenske budskap land og strand rundt, og gir publikum en fullverdig Creedence Experience.

En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band! Dette har de sågar jobbet hardt for å bevise, blant annet gjennom showene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1969 og Cosmos Factory 50, som har gått for fulle hus i blant annet Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger, Skien, Drammen, Bodø og Haugesund, show som har gått for over 25 000 publikummere bare de siste årene!

Dørene til konserten åpner kl. 20:30, mens selve konserten starter kl. 22:00! Billetten inkluderer også den neste konserten med Bad Rabbits, som starter omtrent kl. 00:15. Merk at dersom du kommer mer enn en halvtime etter oppsatt første oppsatte konsertstart, vil du måtte stå i kø på lik linje med de som ikke har forhåndskjøpt billett.


Dersom du skulle ha noen spørsmål eller om du ønsker å booke bord for bespisning tidligere på kvelden eller dagen, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook.

Fortunate Sons har virkelig etablert seg som et av de største lokale bandene vi har i nærområdet og det er stort for oss å kunne presentere dem som headliner på lørdagen under Vestfossen Marken! Det er mange år siden de var hos oss sist og det blir stor stat å kunne ta...

Tickets
Ticket name Choose amount
MARKEN 2022: FORTUNATE SONS OG BAD RABBITS 300,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve