Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Kristabel // Gamlebyen Kulturhus

http://www.maanefestivalen.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Gamlebyen kulturhus
Date 23. September 2022
Open from 20:00
Age limit 18

Kristabel AKA Christelle Ravneberget er en norsk artist og forfatter, som lager rå, ufiltrert, skitten rock med pusevokal i dur og moll.

Kristabel er inspirert av kjærlighet, frihet, livet og døden, så du kan vente deg et heftig sjangerkaos og mengder av livsbejaende, levd liv mellom grepene. Målet er at det skal være forløsende. At vi kan bli påminnet om at livet handler om kjærlighet, og at vi må være takknemlig for alle dagene vi får her på jorda.

Første album, Into Lo, kom høsten 2020, og fikk fine omtaler av blant annet Gaffa, Ballade, Deichmann Musikkblogg. Siden kom det to album i samarbeid med Øystein Sandsdalen fra Le Corbeau. Nå er det omsider klart for fjerde album, The Ring, som slippes høsten 2022, og feires med en mini-turné på Østlandet.

Med seg har hun Christian Næss (Beglomeg, Moon Relay ++) på trommer, Marte Elen Olsen (Ex Lover++) på bass og Espen Strøm (Far From Tellus + Alex Rosen & The Young Dudes++) på sologitar.

Nå gleder de seg til en kveld i vakre Fredrikstad, med energi, fred og masse kjærlighet for musikk!

Kristabel AKA Christelle Ravneberget er en norsk artist og forfatter, som lager rå, ufiltrert, skitten rock med pusevokal i dur og moll.

Kristabel er inspirert av kjærlighet, frihet, livet og døden, så du kan vente deg et heftig sjangerkaos og mengder av...

Tickets
Ticket name Choose amount
Kristabel // Gamlebyen Kulturhus 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve