HEF Bergen: Teater - Det gode mennesket fra Sezuan

Den Nasjonale Scene
15. September 2017
Doors open at 19:30
Doors closes at 22:00

Human-Etisk Forbund Bergen lokallag ønsker velkommen til en fantastisk forestilling på Den Nasjonale Scene. Det vil være mulighet for en aperitiff før forestillingen i Valkendorfsgate 3 fra klokken 18.00. Selve forestillingen begynner 19.30.

Tre guder har fått en vanskelig oppgave – de er sendt til jorden for å finne et godt menneske. I byen Sezuan får de husly hos den prostituerte kvinnen Shen Te, og som takk får hun en stor pengegave. Men kan hun overleve som et godt menneske i en hensynsløs verden?

Vi følger Shen Te som stadig oftere ikler seg rollen som mann – en slu forretningsmann. Vi følger hennes håpløse forelskelser og utnyttende bekjentskaper, og blir med når hun til slutt må stå til rette for gudene.
Bertolt Brechts brutale, humoristiske og eventyrlige teaterstykke speiler vår samtid og tar opp grunnleggende politiske og etiske spørsmål: Kan verden endres? Hvordan? Av hvem?
Katrine Wiedemann er blant de mest innflytelsesrike instruktører i Danmark og er etterspurt i flere land. Hun står bak en rekke suksessrike forestillinger og er kjent for sitt lekne, visuelle og fysiske teaterspråk


This event has concluded already.