Havilah Rand og Bruce Salmon - Texas trubadurer

Dyvekes Vinkjeller
06. September 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 20:30
https://www.facebook.com/bgood.as/?fref=ts

Texas singer-songwriters Havilah Rand og Bruce Salmon har ‘joined forces’ for en Europa Tour nå i September, og Norge er et av de heldige landene som får besøk. Havilah og Bruce er begge award-winning songwriters, og som alle Texas trubadurer, gode ‘storytellers’ som engasjerer og underholder publikum på en ‘good-feeling’ måte.

Havilah’s musikk beveger seg på kryss av jazz, country, folk og blues. Hun er en ekte trubadur med en karriere som spenner over flere tiår. Starten var ved familiens gamle piano som 6 åring, og Havilah tok sin formelle musikkutdannelse ved Manhattan School of Music i New York.
Hun bor nå i Austin, Texas (The Live Music Capital of the World), har gitt ut 6 album og er vinner av Austin Songwriter Group's Bluebird Songwriting konkurranse, og vært ‘featured act’ på Bluebird Cafe in Nashville. Hun ble også valgt som regional artist på Kerrville Folk Festival, og ble nominert til Austin Music People’s Esme Barrera award for Music Activism in Education. I sommer er hun ‘featured artist’ på København Songwriting Festival 2017. Dette bringer henne på Europa turne sammen med Bruce.
Bruce Salmon er født i New Orleans men har Texas som musikalsk base for sin singer/songwriter- og trubadur karriere. Han er multi-instrumentalist og spiller blant annet bass, guitar, keyboard og ‘brass’ innen mange forskjellige stilarter. Han er dypt influert av New Orleans jazz og har i tillegg sterke røtter i funk, blues, og tradisjonell Texas songwriting.

I 2014 kom solo albumet “A Barrel of Monkeys” og “Dreaming While Awake” (2016) som er en 12 spors CD med selvkomponerte sanger hvor han også spiller alle instrumentene. Salmon jobber nå med utgivelsen av sitt 3. album.

Havilah og Bruce’s forskjellige musikalske uttrykk komplimenterer hverandre og bringer frem en unik sound. De arbeider nå med en felles utgivelse, og mens vi venter i spenning på det ferdige resultatet – ønsker vi deg hjertelig velkommen på konsert med Havilah Rand og Bruce Salmon.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve