LilleBand - Chet Baker Tribute

LilleKampen
26. August 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 22:00
Event starts at 20:00
https://m.facebook.com/lilleband/

LilleBand - Chet Baker Tribute

LilleBand er LilleKampen sitt eget husband og opptrer siste lørdag i hver måned.
LilleBand fordyper seg i låter fra kjente og kjære jazz-sangere.
I August blir det tribute til cool-jazz trompetisten og sangeren Chet Baker. Det blir uanstrengte toner og et tilbakelent Cool-utrykk og noen av hans kjente improvisasjoner.


Bandet består av:

Natalie Aldema er vokalist, komponist, tekstforfatter og bandleder fra Drammen. Natalie har sin utdannelse fra K.U.B.A jazzakademi i København og jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og sangtimer med bl.a. jazzsangerinne Karin Krogh. I tillegg til flere turnéer innenlands, har Aldema spilt på både rockefestival og flere av landets jazzfestivaler; Nattjazz, Oslo jazzfestival, Dølajzz og Trondhjem jazzfestival


Håkon Norby Bjørgo er en Oslo-basert bassist med bakgrunn fra jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole. Han er dessuten aktiv som komponist og har turnert i Skandinavia med egne band, i tillegg til å ha spilt på blant annet Kongsberg Jazzfestival, Molde Jazzfestival, Nattjazz, Maijazz og Oslo Jazzfestival.


Eirik Svela har sin bakgrunn fra Leeds College of Music, og høsten 2016 startet han på sin mastergrad ved Norges Musikkhøgskole. Eirik har vært opptatt av å finne sin egen stemme som musiker, samtidig som han bevarer en tydelig forankring i den afroamerikanske jazztradisjonen, og sommeren 2015 dro han til USA for å studere med noen av de fremste jazzmusikerne i New Orleans, Boston og New York. Eirik har de senere årene spilt på en rekke jazzklubber og festivaler i både Norge og England.

Billetter får du her:
https://tikkio.com


Velkommen.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve