Konsert Frode Johansen, Bastine

Bastine
13. October 2017
Doors open at 21:00
Doors closes at 23:00
https://www.facebook.com/Bastine-165677683832118/?ref=ts&fref=ts

Fredag 13 oktober inviterer Bastine til konsert med Frode Johansen som på sin runde rundt i Norge endelig tar turen innom Kongsvinger. Vi gleder oss til å høre gitarkunstneren, med de gode, varme, kvikke og morsomme tekstene som ofte blir sammenlignet med artister som Øystein Sunde, Lillebjørn Nilsen og Jo Nesbø.

Frode Johansen er profilert artist som har vært grundig omtalt på NRK P1 i programmer som Norsk på Norsk og Kveldsåpent og han har deltatt på tv-program som bla. Beat for Beat og Låtskrivern med artister som Bare Egil, Unni Wilhelmsen, Thom Hell, Daniel Kvammen, Silya med flere.

Gjennom selvironi, humor og sterke, ærlige tekster tar Frode oss med på en reise gjennom de viktige temaene i livet; kjærligheten, døden, angst og alkoholisme, ensomhet og førtiårskrisa. Og med akustisk gitar og en ujålete stemme gir han oss en god og varm konsertopplevelse der han deler rikelig av sine livserfaringer ervervet gjennom 25 år som profesjonell artist og musiker, og som menneske.

Det er bare å glede seg til en helt unik konsertopplevelse fredag 13 oktober.

Inngang 150,- ved forhåndskjøp på Tikkio / 200,- ved kjøp i døra

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve