Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Kapellkonsert med Young Waits // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Gamle Vestfossen Kapell
Fossgata 12, Vestfossen, Norge
Date 5. November 2022
Open from 19:30 to 23:15
Show starts 19:30
Age limit 18

Bli med på en unik konsertopplevelse i Vestfossen lørdag 5. november 2022!

Vi inviterer til kapellkonsert med Young Waits - en hyllest til Neil Young og Tom Waits i gamle Vestfossen kapell! Gjør deg klar for en helaften med musikken til disse legendariske artistene. Du får høre de kjente og kjære, men også de kule og sære låtene. Neil Young sitt album "Harvest" fyller 50 år i år og dette vil selvsagt bli markert!

Dørene åpner kl. 19:30, mens konserten starter kl. 20:30. Det vil være salg av øl, vin, cider og snaks før og under konserten.

Medlemmene har lang fartstid fra mange forskjellige band i både Eiker- og Drammenstraktene, og består av:

Geir Hennum (vokal, munnspill, gitar)
Preben Kristensen (trommer, perkusjon, kor)
Eirik Kolsrud (bass)
Johan Olin (gitar, banjo, pedalsteel, keyboard, kor)
Morten Langrind (gitar, kor)

Velkommen til et unikt musikalsk univers i helt spesielle omgivelser! I tillegg til dette inviterer vi til etterfest på Onkel Thor fra kl. 23:00 og der vil det bli underholdning ved trubaduren Roar Bekkevold utover natten. Alle som har billetter til konserten med Young Waits, slipper selvsagt inn uten ekstra kostnad.

Onkel Thor inviterer dessuten de som ønsker til en hyggelig middag i forkant av konserten og setter opp en felles bordsetting kl. 18:00. Her vil det bli servert langtidsstekt indrefilet av okse med sesongens grønnsaker, løkringer, to forskjellige typer saus (peppersaus og bearnaisesaus) og to forskjellige typer poteter (fløtegratinerte poteter og stekte Roswaldpoteter som er marinert i timian). Til dessert serveres det panna cotta med smak av vanilje, bringebærcoulis og friske bær. Prisen per person vil være 465,- kroner og inkluderer kaffe eller te med påfyll. Dette tilbudet gjelder kun for de som har gyldig billett til konserten. For å booke bord til dette, MÅ man ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33 eller via e-post til post@onkelthor.no.

Billetter sikrer man seg via tikkio.com, hos Onkel Thor eller i døra ved tilgjengelighet.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål!


Bli med på en unik konsertopplevelse i Vestfossen lørdag 5. november 2022!

Vi inviterer til kapellkonsert med Young Waits - en hyllest til Neil Young og Tom Waits i gamle Vestfossen kapell! Gjør deg klar for en helaften med musikken til disse legendariske...

ORDINÆR BILLETT
-
0
+
210,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve