Øl kåseri med Petter Nome og Gulating ølutsalg

Sjue Gård
01. September 2017
Doors open at 18:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 18:00

Petter Nome, direktør for Bryggeri- og Drikkevareforeningen også kjent TV-personlighet fra NRK kommer til Sjue Gård i Hof sammen med Gulating Ølutsalg for å holde øl kåseri denne kvelden. Vi får ta del i Nomes enorme kunnskap om norsk øl- og matkultur, trender i tiden og hva turister og tilreisende ønsker seg når de kommer til Norge.

Gulating ølutsalg er Norges beste på øl og de vil presentere et bredt utvalg fra sitt sortiment, smaker og øl i kombinasjon med ulike matretter. Baren fylles opp med varer fra Gulating så her blir det mulig å smake på det meste.

Fotograf May Britt Sørensen kommer med en rykende fersk utstilling med tema "Fra korn har det kommet til øl skal det bli". May Britt har sitt eget uttrykk, ofte med et humoristisk blikk.

Sjue Gård har alltid vært kjent som en gjestfri gård hvor bla en av gründerne i Austmann Bryggeri også har sine røtter fra. På Sjue Gård er vi opptatt av å skape en hyggelig atmosfære med god mat og godt drikke.

Salg av godt drikke samt "Brødrene Brubakken" pølsetallerken.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve