Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SJØLYSTVEIEN VAKT AS

Oppkast + Blödbüse

https://www.facebook.com/vaktbua/
Organizer SJØLYSTVEIEN VAKT AS
Venue Vaktbua
Vaktbua
Date 5. November 2022
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 18

Oppkast er et pønkeband fra Kristiansand, med lokale helter fra bl.a. Blot, Mental Disaster, PowerRide og Mellowmars. Musikken er inspirert av NOFX, Millencolin, No Use For A Name, Nirvana, en nyanse Blink-182 og uante mengder øl og Jäger. Det ryktes at publikum har et vilt, energisk og fuktig liveshow i vente!.

Blödbüse fra Sarpsborg spiller rock/punk med Norske tekster. Tekstene handler om enkle ting som skjer i livet. De forteller en historie og omhandler alt fra ensomhet til full fest.
Musikalsk påstår de at de er tøffere enn CC.Cowboys, men snillere enn Cadaver. De er temmelig mainstream med tanke på at de spiller rock, men i begrepets videste betydning.

De stjeler friskt i fra popen og uhemmet fra pønken.
Gutta slapp sin førstefødte i Januar i fjor. I mellom konserter og låtskriving er de i studio for å jobbe på sin «second coming».
Blödbüse er kjent for å gi litt faan live og kjører på med fullt øs fra første konfetti smell.
«Det handler om å gi litt faan og nyte det lille vi har igjen».

Oppkast er et pønkeband fra Kristiansand, med lokale helter fra bl.a. Blot, Mental Disaster, PowerRide og Mellowmars. Musikken er inspirert av NOFX, Millencolin, No Use For A Name, Nirvana, en nyanse Blink-182 og uante mengder øl og Jäger. Det ryktes at publikum har et vilt,...

Oppkast + Blödbüse
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve