Thomas Leikvoll - For gammel til å dø ung // Ålesund standupfestival // Lørdag 9.september

Teaterfabrikken
09. September 2017
Doors open at 16:30
Doors closes at 18:00
Event starts at 18:00

Ålesund standupfestival 7-9.september på Teaterfabrikken!

Thomas Leikvoll har skrevet et morsomt og ærlig show om hvordan det er å gå ut på dato, være for ung til å være gammel og for gammel til å dø ung!
Og endelig er det i Ålesund.

«For gammel til å dø ung» er en hysterisk ærlig gjennomgang av egne og andres forventninger og hvordan ikke alt gikk som man håpet. Gled deg til en latterlig helaften med en ærlig komiker med enorm og ekte nordnorsk fortellerglede.

Thomas Leikvoll er kjent fra sine programlederjobber i TV2 og TV3 og som forfatter av en rekke bøker inkludert «Toastmaster», «100% Nordlending» og «Den Store kjendishåndboka».

Etter 10 år med stand-up presenterer han nå sitt første solo-show. Her tar han et humoristisk tilbakeblikk på hva han har lært så langt, hva han gjerne skulle visst før og ikke minst hvordan våre forventninger til livet endres. (75 min)

Regi: Tom Sterri.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve