Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
IRentU

Finn nøkkelen til produktivitet!

http://irentu.no
Organizer IRentU
Venue Pir
Keiser Wilhelms gate 22, 6003 Ålesund, Norge
Date 27. October 2022
Open from 18:00 to 23:00

IRentU presenterer en unik mulighet!

Olav Schewe og Cathrine Lie Strand holder foredrag på Pir den 27 Oktober, spesielt tilpasset deg som vil øke produktiviteten din, eller produktiviteten hos dine ansatte. Hvordan kan du bli en sterkere ressurs?

Bli med og finn nøkkelen til produktivitet med oss!

Dørene åpner 18:00
Mingling og kaffe: 18:00-18:30
Kursstart 18:30
Pause: 19:45-20:15.
Fortsettelse kurs: 20:15-21:30
Middag 21:30-22:30

Olav Schewe er ekspert på læring og produktivitet og internasjonalt bestselgende forfatter. Hans bøker "Superstudent" og "Superhjernen" er blant Norge mest solgte bøker om effektiv læring og oversatt til over 20 språk. For tiden tar han en doktorgrad ved Universitetet i Oxford hvor han fokuserer på hvordan man kan bruke teknologi til å hjelpe andre til å bruke hjernen på en bedre måte. Olav er utdannet økonom fra Norges Handelshøyskole med en MBA fra Oxford Saïd Business School. Han har jobbet flere år i næringslivet innen shipping, offshore og energy for selskaper som EY, DNV, Hydro og Statkraft.

Hvordan få en superhjerne: De beste strategiene for økt produktivitet

Visste du at flere pauser kan gjøre deg mer effektiv? Eller at noen enkle grep kan gjøre at du lærer 50% raskere? Hjernen vår er kraftigere enn den mest avanserte datamaskinen som finnes. I dette foredraget vil vi se på ulike måter du kan utnytte mer av den kraften på, basert på nyere innsikt fra nevrovitenskap og kognitiv psykologi.
-------------
Cathrine har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av ledergrupper innenfor HR/drift i over 25 år for større retail-kjeder og næringsliv.
Hun er DNCF sertifisert Coach, Mentor, Teamcoach - executive coach, NLP-Trainer og 4mat instruktør.
Hun grundet Potensialbygger i 2018 og valgte LinkedIn som kanal for å bli synlig for å fremme sine tjenester innen lederutvikling. Under covid ble det kurs og foredrag innen synlighetsarbeid på LinkedIn for bedrifter og 1:1. I dag er hun en foredragsholder som reiser i hele Norge og snakker om synlighet, merkevare og lederutvikling.

IRentU presenterer en unik mulighet!

Olav Schewe og Cathrine Lie Strand holder foredrag på Pir den 27 Oktober, spesielt tilpasset deg som vil øke produktiviteten din, eller produktiviteten hos dine ansatte. Hvordan kan du bli en sterkere ressurs?

...

Sponsorbillett
-
0
+
2.299,00 NOK     
Kurs + middag
-
0
+
1.099,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve