HJELP & brenn. / Cafe Stift

Cafe Stift
06. September 2017
Doors open at 20:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 22:00
http://cafestift.no

brenn.:

brenn. (skrevet med liten forbokstav og punktum bare fordi) er garage-inspirert indierock på norsk. Bandet slapp i februar singelen «Lillestrøm» som ble anbefalt av P3 Urørt og høstet god omtale i flere anmeldelser.

brenn. Består av Edvard Smith Save og Rémy Malcherè Pettersen, de to til sammen står for den kreative prosessen i bandet og all låtskriving og innspilling.
Sounden er leken og dønn seriøs, grøtete og myk på samme tid. Sarkasme, ironi og self loathing er mange av temaene i låtene deres. Disse følelsene blir uttrykket med en stor bøtte humor, kjærlighet, fysisk aktivitet og en publikumskontakt som du aldri før har vært vitne til.


HJELP:

HJELP er et indiepunkband fra Tøyen som startet september 2016. I løpet av kort tid har de spilt med Honningbarna, LÜT, Hajk, Hoggormsafari og flere andre band.
De har også bevist at de er en bombe av et liveshow. I februar slapp bandet EP-en «Verdisaker» med slippkonsert på Parkteatret, og har siden det blitt anbefalt av P3 Urørt og samlet flere tusen avspillinger på streamingtjenester.

Bandet spiller variert musikk med et klassisk oppsett. Sjarmerer madammen og den unge herren. Så hvis du er turnt for musikk man kan blø og grine til, dø og danse til? Da sees vi på konsert.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve