Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Hagle // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 21. January 2023
Open from 20:00 to 23:59
Show starts 21:00
Age limit 18

Hagle kommer til Terminalen 21. januar 2023!
Billettsalget starter fredag 21. oktober kl. 10:00.

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener, og skyter nå fart inn i 2023 med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Med 100 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRKserien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang. Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

NB: Det blir lagt ut et begrenset antall rabatterte ÅSS-billetter.

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Hagle kommer til Terminalen 21. januar 2023!
Billettsalget starter fredag 21. oktober kl. 10:00.

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener, og skyter nå...

Hagle // Terminalen - ÅSS
-
0
+
299,00 NOK
Hagle // Terminalen
-
0
+
399,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve