Landstreff Fredriksten 2018

Fredriksten Festning
20-22. April 2018
Doors open at 15:00
Doors closes at 10:00
Event starts at 16:00
http://www.l-f.no

Landstreff Fredriksten 2018 er på Fredriksten Festning, Halden. Et fantastisk sted for en av landets største russetreff med ca 10 000 deltagere. Vi har store områder for buss og van-parkering. Egne områder for teltplass og alt er inne på området til LF som er bevoktet hele døgnet.

Vi har servering av mat,drikke, toaletter og dusjer på området vårt.

Gyldig bevis er ordinær ID + skolebevis, har man ikke skolebevis så må man ha med bekreftelse fra den skole man går på med stempel. Lærlinger tar med kopi av lærlingkontrakt.

NB! 18 års aldersgrense!

Profesjonelt vakthold, politi,vektere, brannvesen og leger med sykepleiere og førstehjelpere, ambulanser og brannbiler stasjonert på området. Alt for en trygg og god feiring!

Det går busser i mellom våre samarbeids hoteller(Quality choice Sarpsborg og Fredrikstad) Se nettsiden eller Facebook for informasjon.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve