Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DUST OF DAYLIGHT LIVE

Johan Berggren - Torbjørns Konserthall

https://www.musikkbloggen.no
Organizer DUST OF DAYLIGHT LIVE
Venue Torbjørns Konserthall
Torbjørns Konserthall
Date 23. February 2023
Open from 19:30

Johan Berggren mottok et ras med gode anmeldelser for sin siste plate "Ei hytte foran loven".
Dagbladet trillet en femmer og sa "Johan Berggren er Lillehammers svar på Stein Torleif Bjella og Hellbillies." I vår anmeldelse fra konserten på Den Forvitnelege Countryfestivalen på Voss, skrev vi følgende: "(Vi har) ingen problemer med å utrope Johan Berggren og Trøgstad Musikkompani slik de låter akkurat nå, til Norges American Aquarium"

Da hans første norskspråklige plate, "Lilyhamericana" kom ut i 2020, sammenlignet vi ham med Roy Lønhøiden og Stein Ove Berg, kort sagt snakker vi om en ung låtskriver som har imponert oss mer enn vi trodde ville være mulig. Som vi skrev i forbindelse med nevnte plate: "(Johan Berggren har) potensiale til å bli en av våre aller fineste musikalske samtidsdiktere"
At han i tillegg er en fantastisk formidler, rasende morsom på scenen og alltid leverer konserter fra øverste hylle - gjør at vi gleder oss aldeles enormt til å ønske Johan velkommen til sin debut i Torbjørns Konserthall.

VELKOMMEN!

Dører: 19:30
Showtime: 20:00
Ta med egen drikke.
Berggren selger merch, og signerer plater etter konserten.

Johan Berggren mottok et ras med gode anmeldelser for sin siste plate "Ei hytte foran loven".
Dagbladet trillet en femmer og sa "Johan Berggren er Lillehammers svar på Stein Torleif Bjella og Hellbillies." I vår anmeldelse fra konserten på Den Forvitnelege...

Johan Berggren - Torbjørns Konserthall
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve