Standup på Stift

Cafe Stift
13. October 2017
Doors open at 20:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 21:00
http://cafestift.no

Standup på Stift 13. oktober!

Kveldens lineup:
Tom Styve
Ahmed Mamow
Miriam Larsen
Aleksander Økland
Lene Ljødal

Lene Ljødal
Lene Gjørdal er en fersk debutant, som har gjort såpass inntrykk i standup miljøet i Olso at hun allerede er ute på veien. Hun er opptatt av forventningspress og livet som flink pike og dersom selve livet blir for vanskelig å naile, så nailer hun det i hvert fall på scenen. Et frisk pust som er verdt å få med seg! 

Aleksander Økland
Aleksander Økland har de siste tre årene vært en svært aktiv stand up komiker på scener over hele landet. Han har gjort de største festivalene som blant  Standup Deluxe , Humorfest og Stand up festivalen i Ålesund. Han er pådriver i Standup Grunerløkka, og har generelt markert seg på klubbscenen i Oslo den siste tiden. I en særdeles laid-back stil tar han deg med på de villeste historier, og med Aleksander på scenen er det aldri godt å si hva man har i vente. 

Miriam Larsen 
Miriam Larsen er stand up-komiker og tekstforfatter. For tiden skriver hun manus for Mandagsklubben og koser seg med å være morsom på små og store scener rundt om i landet. Hun har en blogg som heter Mamma til Kjell, et barn som ikke heter Kjell, og en mann som prøver å lære henne å bruke innesko. Hun har også satt opp sitt eget show – Sædfuck – en litt romantisk komedie. 

Ahmed Mamow
Ahmed er et sjeldent komisk talent, som også reiser rundt over hele landet. Han er en aktiv del av improgruppa “ BLÆSTA “, og han er en av komikerne bak “ Uhørt “ - en av Oslos nye standupscener. Ahmed leverer selvironisk humor mikset opp med observasjoner, som til tider kan trekkes ut I det absurde. Han er et stort talent med et genuint komisk uttrykk, og en timing og energi utover det vanlige. 

Tom Styve 
Tom er en allsidig fyr fra Lillehammer. Han er både skuespiller og komiker, og om han leverer tyngre dramatiske skildringer eller fleipete sketsjer på “ Humornieu “, er Tom uansett i sitt ess på en scene eller foran et kamera. Han jobber som skuespiller på Teater Innlandet og er fast medlem i improgruppa «Kvikksølvguttene og Veslemøy», som spiller på «Det Andre Teateret». Tom liker å overraske på scenen, ved å kunne ta humoren i forskjellige retninger og med Cafè Stift og hjemmebane, er det duket for en heftig kveld.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve