Stand up: Kevin Kildal - Soloshow

"Coop Loungen" - Slip1 Senter
17. February 2018
Doors open at 12:00
Doors closes at 23:59
Event starts at 14:30
http://www.blaafrost.no

This event has concluded already.

Hold kjeft, søk dekning: Stand Up-kometen Kevin "Arnt Finèsse" Kildal kommer til Blåfrost 2018.
I hele høst har han spilt for fulle hus med sitt aller første soloshow "Drittliv", og vi kan faktisk ikke tenke oss en bedre måte å kickstarte Blåfrost-lørdagen på, enn med et hardtslående, verbalt vorspiel med en påminnelse om at vi alle lever et forbanna, ynkelig liv!

Kevin har klart å bygge seg en karriere og en fanskare via sosiale medier som Snapchat og Facebooksiden sin Arnt Finesse. Han gjenkjennes for sitt sinte uttrykk og sin fryktløse harselering med tabuer. I soloshowet kommer vi nærmere Kevin i form av flaue og mørke historier om pinlige hendelser og vanskelige perioder i det som han selv beskriver som et "Drittliv".

Legg igjen ditt moralske kompass hjemme og ta med deg venner og kjente for et hysterisk Blåfrost Vorspiel som gir deg dårlig samvittighet samtidig som du ler!

Scene: "Coop-Lounge" - Slip1 Senter, inngang øst.
Showstart: 14:30

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve