Cordovas (US)

Revolver's Goon Bar
19. October 2017
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:30
Event starts at 20:30
http://www.cordovasband.com

Man tar en del Laurel Canyon - LA 1969, en del The Band - Woodstock i 1970 og noen deler Grateful Dead - San Francisco i 1971. Dette er rockehistoriens mest magiske oppskrift som tusenvis av band har prøvd å lage sin egen suppe av. Få har klart å få til noe som er som er så smakfult som originalene. Inntil nå. Cordovas viser med sin tilsynelatende ubegrensede musikalitet og med 100 % feeling, at de er sendt for å forvalte og utvikle Americanamusikkens kanskje edelste og fineste arv.

Med sanger som går rett på, og harmonier man ikke hørt siden 70-tallet ga “prosjektet” Cordovas ut en plate I 2012 som få fikk høre. De trykte opp 100 eks av albumet, og disse ble utsolgt på deres første turné. Tilbake stod nyforelskede fans, som med sorg forstod at favorittbandet deres egentlig ikke finnes, og at det sansynligvis aldri vil bli et band man kan oppleve og følge.

Men så kommer et rykte om det er et Cordovas ute på de amerikanske veiene, som er helt hysterisk bra, og som vi bare må høre på. Det viser seg at den 3 års lange pausen bare har vært den tiden det musikalske geniet og bandets leder Joe Firstman har behøvd for å kunne bygge videre og slutteføre visjonen om å skape verdens beste band.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve