En julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland. - Stryn GJEST: Jorun Erdal

Nedstryn Kyrkje
10. December 2017
Doors open at 19:00
Doors closes at 21:00
Event starts at 19:00

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland ringer julen inn i Nedstryn Kyrkje søndag 10.desember. Det blir primært kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt et par originallåter fra både Eirik og Chris, selvfølgelig inkludert sistnevntes megahit What Are Words:)

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant av dette utga superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio Bisån, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Han er også å se i band for artister land og strand rundt, samt i husband på tv-produksjoner etc.

Lars Støvland er en pianist, arrangør og bandleder som i tillegg til å ha jobbet med Chris helt siden starten i 2011 og med Eirik i 15 gode år, er å høre som musiker og/eller arrangør for mange velkjente artister i både inn- og utland.

Da Chris Medina spilte i Strynehallen i 2012 møtte rundt 2000 elleville stryninger opp og stemningen var enorm.

Vi er glade for å kunne spille i Nedstryn Kyrkje, og håper å se så mange som mulig der denne søndagen! Vi tar oss god tid til å slå av en prat med publikum etter konsert:)

cc 300/150 voksen/barn under 16.

This event has concluded already.