En julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss, Lars Støvland og Vågå Sangkor

Vågå Kirke
07. December 2017
Doors open at 19:00
Doors closes at 21:00
Event starts at 19:00

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland ringer julen inn i Vågå Kirke torsdag 7. desember. Det blir kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt et par originallåter fra både Eirik og Chris, selvfølgelig inkludert sistnevntes megahit What Are Words:) Vi er glade for å få spille i Vågå Kirke:)

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant av dette utga superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Chris med band spilte i Vågå i sommer for fullt hus og stormende jubel.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio Bisån, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Han er også å se i band for artister land og strand rundt, samt i husband på tv-produksjoner etc.

Lars Støvland er en pianist, arrangør og bandleder som i tillegg til å ha jobbet med Chris helt siden starten i 2011 og med Eirik i 15 gode år, er å høre som musiker og/eller arrangør for mange velkjente artister i både inn- og utland.

Vi tar oss god tid til å slå av en prat med publikum etter konsert:)

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve