Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Sobra scene, Ålesund

Göran Fristorp

http://www.sobrascene.no
Organizer Sobra scene, Ålesund
Venue Sobra scene
Korsegata, Ålesund, Norge
Date 19. October 2023
Open from 18:30 to 20:30
Show starts 19:00

GÖRAN FRISTORP har siden 1970-tallet vært regnet som en av Skandinavias ledende singer-songwritere, og har gjort seg bemerket både som jazzmusiker og som en av de fremste forvalterne av den svenske visetradisjonen. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og enorme allsidighet, og evnen til å fange publikum fra første tone.

Med 26 albumutgivelser har Göran Fristorp en omfattende diskografi. Den rommer titler som Egna låtar (1974), Musik från Norge (1984), Pie Jesu (2003) og Göran Fristorp sjunger och spelar Taube (1990), samt 2013-utgivelsen sammen med KORK, Klassisk Fristorp. Han har spilt flere tusentalls konserter og samarbeidet med profiler som Herborg Kråkevik, Helen Sjöholm, Arild Andersen, Putte Wickman, Arne Domnérus, Marian Aas Hansen og Karoline Krüger, og er blitt et godt etablert musikknavn både i Norge og Sverige.

Göran Fristorp har turnert Norge rundt med Sven-Bertil Taube, som var mest kjent for å representere musikken til faren og legenden Evert Taube.

–––––––––
Er du rullestolbruker? Fortell oss hvor du helst vil sitte og hvem du vil sitte sammen med, så holder vi av plasser!

GÖRAN FRISTORP har siden 1970-tallet vært regnet som en av Skandinavias ledende singer-songwritere, og har gjort seg bemerket både som jazzmusiker og som en av de fremste forvalterne av den svenske visetradisjonen. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og...

Ungdom/student
-
0
+
250,00 NOK     
Voksen
-
0
+
390,00 NOK