En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland i Arneberg Kirke. Gjester: Åsneskoret.

Arneberg Kirke
17. December 2017
Doors open at 18:30
Doors closes at 21:00
Event starts at 19:00

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland ringer julen inn i Arneberg Kirke søndag 17. desember. Det blir kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt et par originallåter fra både Eirik og Chris, selvfølgelig inkludert sistnevntes megahit What Are Words:) Vi er glade for å få spille i Heddal låvekyrkje:)

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant av dette utga superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Da Chris med Band spilte på Solørmart'n i 2013 kom mange tusen mennesker og stemningen var ekstatisk.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio Bisån, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Han er også å se i band for artister land og strand rundt, samt i husband på tv-produksjoner etc.

Lars Støvland er en pianist, arrangør og bandleder som i tillegg til å ha jobbet med Chris helt siden starten i 2011 og med Eirik i 15 gode år, er å høre som musiker og/eller arrangør for mange velkjente artister i både inn- og utland.

Det blir satt av god tid til å hilse på etter konserten:)

This event has concluded already.