Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Privaten Café

Frogner & Larsen

https://www.privatencafe.no
Organizer Privaten Café
Venue Storgaten 25. 3484 Holmsbu
Storgaten 25. 3484 Holmsbu
Date 4. August 2023
Open from 18:00 to 02:00

Førstemann til mølla for å skaffe seg gode plasser til konserten!
Vil du oppleve artisten på nært hold og samtidig ha en fantastisk utsikt ut over idylliske Holmsbu, må du møte opp når dørene åpner, kl. 18:00.
Uspesifiserte billetter må sitte der det er ledige plasser i restaurantlokalet.
Bestillinger på 10 personer eller mer vil få tilpasset/ reservert bord.

Er en partyduo som kommer fra Sandefjord.
Duo’n startet opp for et par år siden da de fant ut at denne kombinasjonen og erfaringen de begge hadde fra ulike band og roller kunne skape noe bra for publikum.

Dag Frogner er en kjent figur fra rockemiljøet i Sandefjord og har spilt gitar i ulike band og prosjekter siden 80-90 tallet. Dag er også skaperen og ansvarlig for Classic Rock Night som finner sted i Sandefjord hvert år.

Jørgen Larsen har sin erfaring fra mange tiår tilbake som gitarist og vokalist i et lokalt party band fra Sandefjord/Larvik. Jørgen valgte å gå solo som barpianist/pianoentertainer for 10-15 år siden å har i denne perioden sittet bak et flygel i ulike pianobarer og på firma/privat arrangementer over hele landet.

Låtvalget og repertoaret til Frogner & Larsen er ikke i en spesiell musikalsk boks, men er utelukkende cover låter av det kjente slaget, men kanskje med et personlig preg nå og da. De velger låter som de er trygge på vil skape den gode stemningen, allsangen og trang til å danse enten det er på ditt firma arrangement, den lokale puben eller et privat lag som ønsker en fest som skaper glede og gode minner.

Førstemann til mølla for å skaffe seg gode plasser til konserten!
Vil du oppleve artisten på nært hold og samtidig ha en fantastisk utsikt ut over idylliske Holmsbu, må du møte opp når dørene åpner, kl. 18:00.
Uspesifiserte billetter må sitte der det er...

Konsert med bord for bespisning
-
0
+
275,00 NOK     
Konsert med uspesifisert plass
-
0
+
300,00 NOK