Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
PIREN KULTURROM

HANNE FJELDSTAD & BAARDSEN

Organizer PIREN KULTURROM
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 25. July 2023
Open from 19:00 to 23:00

Hanne Fjeldstad & Baardsen besøker Piren kulturrom med hver sine solide låt-kataloger med egen musikk. Sammen fremfører de gitar og pianodrevne-låter inspirert av livet, kjærligheten og alt imellom. Det er første gang Hanne besøker Piren Kulturrom, men Baardsen har vært på besøk tidligere i år sammen med Silje Molvær med konserten «Baardsen og Silje med perler fra Svein». Konserten er støttet av Fond for utøvende kunstnere.

Hanne Fjeldstad er en Oslo-basert artist fra Skien. De siste årene har hun med jevne mellomrom utgitt musikk, og nå sist i mars 2023 kom endelig albumet «All good». Plata er produsert av Kenneth Ishak, og resultatet er et komplekst og organisk uttrykk, som hele tiden er bygget rundt Hannes vokal og melodier.
Med sin forkjærlighet for seksti og syttitallet har artisten utviklet et sound av fortid i nåtid.

Hanne Fjeldstad har fra før gitt ut seks singler og EPen «When all the lights are out» (2017). EPen ga henne oppmerksomhet fra bl.a. Dagsavisen «Nye takter» og bransjefestivaler som Slottsfjellfestivalen, by:Larm, Klubbøya og Redbull Soundselect.

Hør Hanne Fjeldstad sitt nye album «All good» på spotify her:
open.spotify.com/album/4DJE35PrxuBVtqeLW2EyGM?si=9-X_c63xQUei5l8jQ3_ewQ

Baardsen er artistprosjektet til Trond Helge Bårdsen, oslobasert musiker, komponist og tekstforfatter. På rogalandsdialekt skriver han personlige viser, oftest med inspirasjon fra eget levd liv. Musikken er tidvis enkel, andre ganger mer avansert og utfordrende. Live veksler han på å spille gitar og piano. Baardsen debuterte på norsk med albumet «Skygger fra ei aen tid» i 2015. Siden har han fulgt opp med albumet «Sopp under fasaden» (2018). Hans nyeste album «Itteklang» kom i april 2022 og låta «Gammal musikervenn» har fått mye radiospilling på NRK Rogaland og A-listing på Radio Signal.

Hør Baardsen sitt nyeste album «Itteklang» her:
open.spotify.com/album/02Wb2mSKAd2hyxHkWCldLE?si=LbU6P8CuQD2i45kzeI4RlQ

Konsertstart kl. 20, døren åpner kl. 19.

Hanne Fjeldstad & Baardsen besøker Piren kulturrom med hver sine solide låt-kataloger med egen musikk. Sammen fremfører de gitar og pianodrevne-låter inspirert av livet, kjærligheten og alt imellom. Det er første gang Hanne besøker Piren Kulturrom, men Baardsen har vært...

HANNE FJELDSTAD & BAARDSEN
-
0
+
211,00 NOK