Dag Otto Lauritzen: Alt er mulig

Color Line Stadion, Color Line Salen
24. January 2018
Doors open at 18:15
Doors closes at 20:30
Event starts at 19:00

Optimisme er noe det gjelder å utnytte. Dag Otto Lauritzen hjelper oss til det, på en engasjerende og underholdende måte. Han er tidligere norsk syklist med en rekke topplasseringer i en tøff og krevende idrett.
- Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av støttespillere rundt seg er viktig. I mitt lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle, sier Dag Otto. 23 år gammel var han ferdig utdannet politimann og fallskjermjeger. Under en øvelse ble han stygt skadet og holdt på å miste det ene benet. For å trene seg opp igjen brukte han sykkel, som resulterte i en av tidenes norske idrettskarrierer. Gjennom TV-2 sendingene fra Tour de France vet vi at han makter å engasjere. Alt er mulig, sier han. Enten du jobber i næringslivet, er privatperson eller om du på noe vis er knyttet til idrett og organisasjonsliv.

Vi møtes på Color Line Stadion i Color Line Salen
Gode parkeringsmuligheter
Arr: Invito Ålesund

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve