Mitt nabolag! - i tonar, bilete og ord

Emigrantkyrkja, Vestnorsk utvandringssenter
23. January 2018
Doors open at 18:30
Doors closes at 19:00
http://www.muho.no/vestnorsk-utvandringssenter/mitt-nabolag-i-tonar-bilete-og-ord

Mitt nabolag! er ei multimedia forestilling der historier, foto og vakker musikk er vevd saman til ei forestilling om menneske si livshistorie. Fortelling, fiolinmusikk og svart/kvitt-bilete tek oss med til ei verd som for dei fleste av oss er ganske ukjent, men som på same tid skapar både undring og forståing for ei annan kultur.


Christian Stejskal tek deg med på sin fascinerande vandring som til slutt ender i Kairo der han møtte søppelfolket; Zabaleenerne.

Christian Stejskal er utdanna musikar og fiolinist, og underlege tilfeldigheiter førte han til Kairo, og til eit orkester der, og til eit nabolag med menneske med sterke historier. Gjennom ord, toner og bilder skal vi få være med på dagliglivet i en søppelby, griseslakting, bryllupsfest og mye mer. Den koptiske musikken som følgjer fortellingane skaper ei spesiell stemning.

Å høyre andre menneskers livshistorie kan utvide vårt eget perspektiv.

Mitt nabolag! Kjem til Vestnorsk utvandringssenter tysdag 23. januar 2018 kl 19.

Velkommen til ei annleis, tankevekkande og fin kveld i Emigrantkyrkja!

Sjå meir om Christian Stejskal og Mitt nabolag!

http://christianstejskal.com/home%20page.html

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve