Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Løvenvold Theater

Medlemskap i Løvenvold Theater 2024

https://lovenvoldtheater.no/
Organizer Løvenvold Theater
Venue Løvenvold Theater
Løvenvold Theater
Date 1. September 2023 - 1. September 2024

Vi inviterer nå til å bli medlem i Løvenvold Theater.

Løvenvold har samlet byen i 100 år. Om ikke lenge åpner vi dørene til de 100 neste. Engasjementet har vært overveldende! Vårt første show er allerede utsolgt, forventninger sitrer og hele byen skal på Løvenvold i høst!

Når Løvenvold Theater åpner igjen, er lokalene gjenreist til fordums prakt. Og vi gleder oss spesielt til du skal får sitte i våre nye røde stoler, med ditt eget bord - opplyst av en liten lampe i gull.

Nå gir vi deg, ditt selskap, din butikk eller forening, sjansen til å skrive dere inn i historien om Løvenvold. Vi vil lage ekslusive plaketter i messing. Og disse plakettene kan du kjøpe, navngi og plassere på en stol i lokalet.

Ditt engasjement for byen blir godt eksponert, og du vil bidra til at huset får nytt liv.

Sånn gjør du: Du velger selv plassering i setekartet, og hva stolen skal hete. Dette er ikke ditt faste sete, alle kan kjøpe billetter til alle stoler - men du spanderer stolen på våre gjester.

Medlemskapet koster 10.000 i året, og du signerer for 3 år av gangen. Vi sender faktura på beløpet pr år, og en mail med mer info. Medlemskapet fornyes etter 1 år.

Som Løvenvolds Venner får du en rekke fordeler på huset:
* Inngravert navn (bedrift eller personlig) gull-plakett pr stol
* Et gullkort til premierer og spesialvisninger
* 2 sesong fester i året, vår og vinter
* Eget nyhetsbrev med særlige tilbud og invitasjoner
* Prioritet på utleie

Slik kan vi sammen bidra til at Løvenvold er et sted der folk samles og trives. Tusen takk for ditt bidrag og engasjement!

260 PLASSER TILGJENGELIG. SALGET PÅGÅR HØSTEN 2023.

Vi inviterer nå til å bli medlem i Løvenvold Theater.

Løvenvold har samlet byen i 100 år. Om ikke lenge åpner vi dørene til de 100 neste. Engasjementet har vært overveldende! Vårt første show er allerede utsolgt, forventninger sitrer og hele byen skal...

Medlemskap i Løvenvold Theater
10 000,00 NOK
Medlemskap i Løvenvold Theater - faktura
Registrer ditt medlemskap ved å reservere en billett og velg deretter stol. Fyll ut skjema. Du mottar en faktura og mer informasjon om medlemskapet. Medlemskapet koster 10 000 kr. i året, og du signerer for tre år av gangen.
See more
0,00 NOK