Standup på Stift: Generasjon Prestasjon

Cafe Stift
26. January 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 21:00
http://cafestift.no

Vi lever i et prestasjonssamfunn, og det er ikke bare dagens ungdom som får merke dette på kroppen. På sosiale medier ser vi hva alle lykkes med, men der vi mislykkes står vi ofte like alene som før.

I standupshowet GENERASJON PRESTASJON gir Torgeir Bryge Ødegården et humoristisk blikk på vår streben etter å være den beste utgaven av oss selv, for ikke å snakke om hindringene vi møter på veien. Et utdrag av showet ble kåret til morsomste innslag i humorkonkurransen under Norsk revyfestival 2017, og med utsolgte forestillinger i både Trondheim og Oslo, er showet endelig klart for hjemtraktene Lillehammer!

Torgeir Bryge Ødegården er oppvokst i Øyer, og ble i 2016 kåret til Trondheims nest morsomste komiker, der han er en gjenganger på Standup Trondheims scener. Han har også gjort klubbkvelder i Bergen og Oslo. I 2013 og 2015 satt han dessuten i forfatterkollegiet for den tradisjonsrike UKErevyen. Med sin erfaring som fysikkstudent, ungdomsskolelærer og ingeniør leverer han en fornøyelig aften om generasjoner og prestasjoner, som du garantert vil komme styrket ut av.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve